Amatex

Selvert thermal

Discover The Magic! Selvert thermal Luxe huidverzorgingsproducten van Selvert Thermal. Discover The Magic! Selvert thermal Werk in de salon vanuit een profpack. Hierin zitten de producten voor 5 salon behandelingen. Zo bent u verzekerd van altijd verse producten.

Selvert thermal

Product aanbod

Selvert Thermal wordt vanwege de uitstekende kwaliteit wereldwijd in salons gebruikt en verkocht. De producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole die zorgen voor een kwalitatief hoge standaard van alle producten. Selvert is contant bezig met onderzoek en is daarom erg innovatief. De bestaande producten worden ook steeds verbeterd waardoor ook de klantervaring steeds beter zal worden.

De producten hebben een luxe verpakking en een professionele uitstraling. Producten kunnen worden ingekocht en worden doorverkocht aan klanten van de salon. Ook kunnen de producten worden ingekocht die nodig zijn om de behandelingen uit te voeren.

 

Selvert thermal

Productlijnen

Selvert biedt 19 lijnen die elk een andere functie hebben. De lijnen zijn gespecialiseerd op verschillende huidtypen en de behoeftes van de huid. Selvert heeft producten voor de droge, vermoeide, verouderde, vette, gevoelige, onzuivere en normale huid. Ook is er een lijn speciaal ontwikkeld voor mannen.

 

Peptide – Deze lijn gaat de strijd aan met het ouder worden van de huid. Het heeft een liftende werking, vermindert rimpels en herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid.

Goudlijnen 24k en 18k – Deze lijnen zijn de meest luxe van allemaal. De producten bevatten 24 karaats of 18 karaats goud, diamantpoeder en meer schitterende ingrediënten.

Cell Vitale – Deze lijn biedt 3 varianten, anti-age, hydratant en purifant. Geschikt voor de oudere huid, droge huid en vette huid. Ook zijn er speciale peel-off maskers beschikbaar.

Hyaluronique ligne – Deze lijn is geschikt voor de meest aangetaste en oude huid. Huidveroudering en vochtverlies wordt tegengegaan.

Vitamin C – Deze lijn is rijk aan antioxidanten zoals pure vitamine C die de huid herstellen en beschermen tegen vrije radicalen.

Aquawear – Deze lijn is hydraterend en herstel de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Regeneration absolue – Deze lijn bevat slakkenextract wat de huid herstelt door de cel vernieuwing te activeren.

L’Esprit Dermatologique – Deze lijn bestaat uit een dermatologisch geteste behandeling die de oneffenheden van de huid bestrijdt.

Retinol – Deze lijn bevat vitamine A en werkt zeer effectief bij een ouder wordende huid.

Corporelle – Deze lijn is speciaal gemaakt voor het lichaam, het voedt de huid en laat deze stralen.

Daily Beauty Care – Deze lijn is special gemaakt voor de gevoelige huid en bevat alle basis producten van huidverzorging.

Men’s line – Deze lijn speciaal ontwikkeld voor mannen geeft maximaal comfort.

Protector Barrier – Deze lijn is de zonnebrandlijn van Selvert en combineert bescherming van de huid met verzorging van de huid.

 

 

Voor iedere huid
Selvert thermal

Selvert thermal in Uw salon?